ALTRAD Baumann RapidTech

Az ALTRAD Baumann RapidTech alumínium gurulóállvány-program megfelel mindazoknak a követelményeknek, amelyeket egy modern guruló állvány-rendszer állíthat.

Az ALTRAD Baumann RapidTech guruló állványrendszer, ahogy a szabadban, kültéri alkalmazás esetén, úgy belső, zárt térben is szavatolja a biztonságos munkát a magasban.

rapidtech01

BIZTONSÁG – az a tulajdonság, amivel egy modern guruló állványrendszernek rendelkeznie kell, azért hogy a professzionális felhasználói igényeknek megfeleljen.

ALTRAD Baumann RapidTech előnyei

Kevés és könnyű alkatrészek.

  • Rugalmas alkalmazhatóság.

  • Gyors össze- és szétszerelés.

  • Bizonyított stabilitás nagy magasságokban is.

  • Strapabíró és tartós.

    rapidtech03 rapidtech02

 

Sokoldalú gurulóállvány minden felhasználási célra.

Bárhol dolgozik is, bent vagy kint, tetőn vagy homlokzaton, csarnokban vagy hangárban, berendezés vagy karbantartás területén, az ALTRAD BAUMANN RapidTech aluminium gurulóállvány 4601 0,75 m x 2,85 m –es munkafelülettel, kültéren 9,60 m-es, zárt területen 13,60 m-es maximális munkamagassággal minden követelménynek eleget tesz, ami egy profi gurulóállványtól elvárható.

Réteges anyagot kell megmunkálnia, vagy nagy munkafelületre van szüksége? Akkor a szabadban 9,60 m-es, zárt térben 13,60 m-es maximális munkamagassággal rendelkező ALTRAD BAUMANN RapidTech guruló állvány 4602-es a legmegfelelőbb az Ön számára. Ennél a típusnál 7,50 m-es munkamagasságig nincs szüksége guruló tartókarra. A guruló kerekeket egyszerűen a függőleges keretek alsó végébe kell betolni és a szárnyas csavarok betekerésével rözíteni, nehogy kiessenek.

Az ALTRAD BAUMANN RapidTech aluminium guruló állvány 4606 mozgékony állvány rugós csatlakozásokkal..

rapidtech03

Kis építési magasságnál a rugósegységek gyors és problémamentes áthelyezése egyik helyről a másikra biztonságosan megoldható. Mivel a hosszanti reteszek és a diagonálok maximálisan integrálva vannak a rugósegységekben, a szállítási és szerelési ráfordítás nagyban lecsökken. Az ezzel az állvánnyal történő munkát még az olyan tulajdonságok, mint a kevés egységdarabok és rövid állványozási idő is támogatják.

B

E

R

T

E

C

H